Volg ons:
0413 - 714 100

Werken bij DEECOO – vacature recruiter

Wij zijn klein genoeg om flexibel te zijn en dus werkt bij DEECOO iedereen vanuit zijn kracht. Daarom zijn wij nu op zoek naar een Recruiter om ons team te versterken. 

Wie zijn wij?

DEECOO werft, selecteert en detacheert medewerkers voor opdrachtgevers in de techniek. Wij gaan niet voor de snelle fix maar bemiddelen vanuit deskundigheid en de overtuiging dat alleen de juiste match beide partijen gelukkig maakt en houdt. De meeste opdrachtgevers zijn al jaren klant bij ons en waarderen het dat wij hun taal spreken, begrijpen wie zij bedoelen en de extra stappen zetten die soms nodig zijn om in een krappe arbeidsmarkt de juiste kandidaten te vinden en te binden. Deze kandidaten begeleiden we naar een vaste baan bij onze opdrachtgever. Een eigen backoffice zorgt voor belangrijke flexibiliteit en kwaliteit.

Met een hecht team van nu 7 medewerkers werken wij vanuit Veghel in ons modern kantoorpand. DEECOO is sinds 2010 actief in de branche en kent een grote vaste klantenkring in de regio Noord-Oost Brabant (ongeveer 50 km om Veghel).

In KPI’s geloven wij niet. Wel in hard werken met altijd nadruk op de inhoud. Daarnaast vinden wij een goede werk-privébalans erg belangrijk en zijn we een groot voorstander van werkplezier.

Wat ga je doen als Recruiter? 

Als recruiter sta je aan de basis van een verandering in iemands leven. Hier gaan wij serieus mee om! Het geeft dan ook veel voldoening om een succesvolle match te maken. Je werkt nauw samen met een accountmanager en je neemt de volledige werving en selectie op je. Inventariseert vacatures bij de klant, gaat de sfeer proeven en spreekt met medewerkers om te achterhalen welke eigenschappen een toekomstige collega moet hebben. Je bereidt de kandidaten voor op het gesprek bij de klant en eventueel sluit je aan bij deze gesprekken. Als recruiter spreek je de taal van de kandidaat én de klant. Je bent bekend met de ontwikkelingen in de regio en branche, daarom kom je ook zelf uit het werkgebied dat DEECOO bediend.

Lees hier voor meer informatie over deze vacature.

Ben jij op zoek naar persoonlijke groei, autonomie in je werk en een waardevolle specialisatie?

Dan ben je bij DEECOO op je plek. Als je daarnaast houdt van elkaar verder helpen, gezonde gedrevenheid en een flinke dosis humor, zal je je in ons team zeker thuis voelen.

Dus: heb jij een afgeronde hbo opleiding en aantoonbare recruitment ervaring en herken je jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan komen wij graag in contact met jou! Bel voor meer informatie met Marc Scheepjens (06-23 93 28 50)

Top