Volg ons:
0413 - 714 100

interne vacature

Consultant Techniek

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Misschien ben je dan bij ons aan het juiste adres! Wegens groei en uitbreiding van onze activiteiten hebben wij een vacature voor een consultant. De nadruk ligt op recruitment en relatiebeheer.

Functiebeschrijving

Wegens uitbreiding zoeken wij een Consultant Techniek. Een ervaren organisator die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om techneuten op mbo/hbo/wo niveau van baan naar (vaste) baan te begeleiden. Een mensenkenner die direct ziet over welke capaciteiten een kandidaat beschikt. Een commercieel talent dat slagvaardigheid combineert met een gestructureerde werkwijze. Die relaties op en uit kan bouwen en veel waarde hecht aan persoonlijkheid in dienstverlening. Iemand die graag kind aan huis is bij klanten, de invulling van complexe technische vacatures uit handen wil nemen en met veel verschillende mensen in verschillende situaties kan schakelen. De ideale kandidaat is integer, heeft gevoel voor humor en staat positief in het leven.

Profiel

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en beschikt minimaal over een hbo-diploma (technisch en/of commercieel). Daarnaast heb je ervaring in arbeidsbemiddeling, bij voorkeur in technisch georiënteerde branches. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bent een echte netwerker. Ook ben je bij uitstek bekend met de nieuwe media. De vele uitdagingen die werken voor een jonge organisatie met zich meebrengt, pak je met twee handen aan.

Organisatie

DEECOO BV is gespecialiseerd in het werven en selecteren van middelbaar en hoger opgeleid technisch en technisch/commercieel personeel. Vanuit de moderne vestiging in Veghel bewerkt men heel Zuid-Nederland. DEECOO BV biedt je een boeiende functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid, volop ruimte voor eigen initiatieven, een platte organisatiestructuur en een dynamische, informele en professionele werkomgeving. Behalve op een marktconform salaris mag je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Scheepjens op telefoonnummer 0413-714100, of mailen naar mscheepjens@deecoo.nl.

Top