Volg ons:
0413 - 714 100

Over Deecoo

DEECOO is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering in de vakgebieden werktuigbouwkunde / metaalbewerking, elektrotechniek, installatietechniek, voertuigentechniek en (interieur)bouw. Binnen deze vakgebieden bemiddelen wij in alle technische en techniekverwante functies op mbo-, hbo- en WO-niveau.

Wij gaan hierin graag verder dan alleen het matchen op “harde” criteria. Technisch inhoudelijke kennis, gedrevenheid maar bovenal oprechte interesse zorgt ervoor dat wij vaak nét het verschil maken. Wij denken met je mee en delen graag onze kennis van de arbeidsmarkt in de techniek.

Kwaliteit zit in onze genen, dat spreekt voor zich. Dit uit zich in onze manier van zaken doen. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij geloven in kwaliteit en service, hierdoor is DEECOO al jarenlang een vaste partner voor veel gerenommeerde bedrijven.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle wettelijke eisen en certificeringen omtrent detachering, zoals het SNA keurmerk. Dit keurmerk wordt op basis van NEN 4400-1 aan ons verstrekt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij denken graag mee over de juiste invulling van de vacature of met de vervolgstap in je carrière. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

DEECOO … voor technisch talent

Top