DEECOO & D’NEXT trotse sponsors van de talententeams van Xtra Football Training / S.V. Top

DEECOO & D’NEXT trotse sponsors van de talententeams van Xtra Football Training / S.V. Top

Met trots kondigen wij aan dat DEECOO en D’next nu de officiële sponsors zijn van de talententeams onder-15 en onder-17 van Xtra Football Training / S.V. Top in Oss! Vanaf nu schittert het logo van Deecoo op de voorkant van de wedstrijdshirts, trainingsshirts en trainingspakken, terwijl het logo van D’ Next te zien is als rugsponsor.

Talenteam Xtra Football Training (XFT) / S.V. Top – een broedplaats voor talent

De talententeams van XFT / S.V. Top bestaan uit de beste jonge voetballers uit de regio, afkomstig van verschillende lokale clubs. Het doel? Spelers die nét niet klaar zijn voor een profclub, maar te goed zijn voor hun amateurteam, de kans geven om zich verder te ontwikkelen in een omgeving die vergelijkbaar is met die van een Betaald Voetbal Organisatie. Dankzij onze collega Just van de Vondervoort kwamen we in contact met Kaan Çevik, eigenaar van de academie. Kaan vat het mooi samen: ‘’Het is mijn doel om een platform op te zetten voor getalenteerde spelers die net niet bij een profclub doorbreken. We willen spelers daarbij niet alleen als voetballer laten groeien, maar ook als persoon.’’

Een samenwerking die klopt

De match tussen DEECOO, D’ Next en XFT is geen toeval. We delen dezelfde waarden: persoonlijkheid, ontwikkeling en het maximale uit talent halen. Onze Commercieel Directeur Marc Scheepjens verwoordt het perfect: “XFT helpt jonge talenten niet alleen om betere voetballers te worden, maar ook om zich als persoon verder te ontwikkelen. Dat sluit naadloos aan op waar wij voor staan: het ontwikkelen van technisch talent in een omgeving die bij hen past.”

Win-win voor iedereen

Met deze samenwerking onderstrepen we de inzet van DEECOO en D’next voor de persoonlijke ontwikkeling van talenten, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten. De filosofie van het talententeam past precies bij onze kernwaarden voor sponsoring: persoonlijk, betrokken, ontwikkeling en sociaal. Een ander voordeel dat erbij komt kijken is het vergroten van de naamsbekendheid in de regio. Doordat de spelers de sportoutfits ook dragen op hun oude club, krijgen DEECOO en D’next extra exposure.

Een veelbelovende toekomst

We hebben deze samenwerking ingeluid met een gezellige lunch en de presentatie van de nieuwe shirts. Er werden mooie verhalen gedeeld en gezamenlijke ambities besproken. En, dit is nog maar het begin! We kijken uit naar veel toffe plannen in de toekomst, zoals sollicitatietrainingen voor de jongeren in het talententeam en rondleidingen bij onze bedrijven, om ze te laten zien wat de technische wereld in deze regio te bieden heeft. Kortom, een samenwerking vol ontwikkeling en groei!