Volg ons:
0413 - 714 100

Interne vacature: Recruitment Consultant

RECRUITMENT CONSULTANT

 📍          Veghel                                                     

🎓         Hbo werk- en denkniveau

💵         Salarisrange €2500- €3500             

         24- 40 uur

Als Recruitment Consultant ben jij de drijvende kracht achter het succesverhaal van onze kandidaten. Met enthousiasme werf je technische professionals in de werktuigbouwkunde, metaal, elektro- & installatietechniek, automotive en interieurbouw. Maar daar houdt het niet op; met jouw betrokken en persoonlijke aanpak maak jij hét verschil bij onze kandidaten en opdrachtgevers.

Bij DEECOO geven we jou de regie over je eigen agenda, o.a. met flexibele werktijden. Bovendien maak je deel uit van een hecht team dat successen viert en voortdurend streeft naar verbetering.

 DIT GA JE DOEN

Als recruitment consultant ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe kandidaten. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruikt deze kennis om nieuwe kandidaten te vinden in de werktuigbouwkunde, metaal, elektro- & installatietechniek, automotive en interieurbouw. Daarnaast heb je inbreng in het wervingsproces en heb je de vrijheid om diverse projecten op te pakken die jou energie geven.

Jouw taken op een rijtje:

 • Je werft en selecteert technische professionals in de regio die goed bij onze relaties passen.
 • Als eerste aanspreekpunt maak je persoonlijk kennis met nieuwe kandidaten en leert ze écht kennen. Je onderzoekt de vaardigheden, wensen, ambities en maakt dé perfecte match voor onze opdrachtgevers.
 • Je beheert je eigen recruitmentproces en agenda, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.
 • Met jouw creativiteit bedenk jij acties en campagnes, en schrijf jij de leukste vacatureteksten en LinkedIn blogs om talent aan te trekken.
 • Je bouwt sterke relaties op en onderhoudt deze zowel met kandidaten als opdrachtgever, deze betrokken en persoonlijke werkwijze dragen bij aan het succes van DEECOO.

DIT BIEDEN WIJ

Bij ons draait het niet alleen om je salaris, we begrijpen dat werk ook gaat om vrijheid en flexibiliteit. Bij DEECOO kun je je werktijden deels zelf plannen. Moet je een keer eerder weg? Geen probleem!

Moet je je kind naar school brengen? Dat begrijpen we volledig. Bij DEECOO zien we de persoon achter de medewerker. Wij sturen niet op harde persoonlijke KPI’s, maar streven op een positief teamresultaat.

Enkele voordelen die we bieden:

 • Maandelijks salaris tussen €2.500 en €3.500 bruto (voor 40 uur per week) met een mooie teambonus.
 • Je hebt 32.5 vrije dagen per jaar, voor een goede werk-privé balans.
 • Je krijgt een Laptop en telefoon voor optimale werkprestaties.
 • Een goede pensioenregeling bij Centraal Beheer voor je oude dag.
 • Een modern kantoor met een open kantoortuin voor open communicatie (zowel op de werkvloer als daarbuiten) en ruimte voor ontspanning, inclusief tafelvoetbal en dartbord.
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels, jaarlijkse uitjes met partners en leuke zomer- en kerstborrel met onze medewerkers.

Bij DEECOO draait het om meer dan alleen je takenlijst; het gaat om het creëren van een ondersteunende omgeving waarin jij kunt groeien en jezelf kunt zijn.

HIER HERKEN JIJ JEZELF IN

Als Recruitment Consultant ben je nieuwsgierig en begrijp je wat anderen drijft. Samenwerken met ons team om commercieel succes te behalen, is voor jou natuurlijk. Jouw aanpak is hands-on, met een positieve instelling.

Daarnaast:

 • Heb je aantoonbaar hbo-niveau met ervaring in de techniek, commercie, uitzendbranche, bemiddeling of marketing.
 • Spreek en schrijf je goed Nederlands, Engels is een pré.
 • Ben je oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig om mensen te leren kennen.

Mocht dit niet helemaal aansluiten maar ben jij wel enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan vragen wij je ook te reageren.

INTERESSE?

Bij DEECOO houden we van directe communicatie. Geen ingewikkelde sollicitatieprocedures hier. Laat ons gewoon weten dat je interesse hebt door onze directeur Marc Scheepjens te bellen op 06-23932850, of nog makkelijker, klik gewoon op de ‘solliciteer’ knop. We verwachten geen uitgebreide motivatiebrieven; een beknopt cv of je LinkedIn-profiel met je ervaring is voldoende.

Kom jij ons leuke en gezellige team versterken? We maken graag eens kennis met je!

Top