Volg ons:
0413 - 714 100

Intensieve samenwerking loont

Als specialist in truckmodificaties heeft ESTEPE zich de laatste jaren sterk ontwikkeld van toeleverancier tot co-engineer en strategisch partner. Maatwerk in combinatie met een integrale productbenadering zorgt ervoor dat de kernwaarden van ESTEPE gewaarborgd blijven.

Net als DEECOO hanteert ESTEPE sterk de kernwaarden kwaliteit en integriteit. Deze kernwaarden worden gewaarborgd door een team van betrokken medewerkers. Sinds 2015 is DEECOO de vaste leverancier voor deze medewerkers.

Investering

“Om tot een goede samenwerking te komen kost tijd en investering van beide partijen”, aldus Clint Romsom van ESTEPE. “Door deze investering kunnen we samen goed inspelen op de behoefte van aanlevering van de juiste kandidaten”. Een persoonlijke benadering is voor DEECOO essentieel om goed werk te kunnen leveren, maar de opdrachtgever heeft hier een belangrijke rol in. Inzage in het bedrijfsproces en regelmatig contact (ook met de werkvloer) maakt dat we de cultuur kunnen proeven en snappen, een basis voor goede samenwerking.

Betrokkenheid

Dat deze persoonlijke aandacht en betrokkenheid loont voor beide partijen is iets waar DEECOO sterk in gelooft. Clint zegt hierover “de samenwerking met DEECOO is prettig, als organisatie krijgen we veel aandacht. DEECOO zit kort op de bal en je voelt je serieus genomen. DEECOO is dynamisch en speelt snel in op de vraag. Snel schakelen is voor ESTEPE erg belangrijk, zo zit ESTEPE als bedrijf in elkaar en dat verwachten we ook van onze partners”

Verbeteren

De belangrijkste vraag die we aan Clint stellen is hoe DEECOO de samenwerking met ESTEPE verder kan verbeteren. “ESTEPE is nog steeds groeiende. Het blijven evalueren van de medewerkers en bijsturen waar nodig is belangrijk. Helaas kan dat af en toe ook betekenen dat medewerkers niet blijken te passen. ESTEPE geeft DEECOO dan de tijd om een nieuwe baan voor diegene te vinden”, aldus Clint.

Hierin zien wij nog een overeenkomst die ESTEPE en DEECOO hebben: namelijk goed werkgeverschap!

Top