Volg ons:
0413 - 714 100

Onze dienstverlening

Op zoek naar een nieuwe uitdaging die bij je talenten en ambities past?

Er zijn allerlei redenen om een nieuwe baan te zoeken; je wilt vooruitkomen en je verder ontwikkelen, je wilt dichterbij huis werken, meer geld verdienen of bent gewoon nieuwsgierig wat er nog meer voor mogelijkheden voor je zijn. Samen met ons ga je analyseren wat het meest geschikt voor je is. We kijken daarbij naar je werkverleden, kennis en ervaring en wat je beweegt.

De volgende drie kernpunten maken dat wij je kunnen helpen een geschikte baan te vinden:

  • Échte kennis van techniek
    Wij hebben échte kennis van techniek en technische functies. Hierdoor kunnen we inhoudelijk met je mee praten en je goed adviseren.
  • Kennis van onze klanten
    De functies en processen van onze klanten kennen wij goed. Dit maakt dat wij met je kunnen beoordelen of de baan vakinhoudelijk bij je past. Onze werkwijze spreekt veel opdrachtgevers zo aan dat zij al jarenlang zaken met ons doen. Hierdoor zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen.
  • Een baan die echt bij je past? Wij vragen door…
    Een nieuwe baan is één. Maar het is ook belangrijk dat je je thuis voelt bij een nieuw bedrijf en zijn cultuur. Daarom vragen wij door, zodat je uiteindelijk een nieuwe baan vindt die echt bij je past. Wij zijn geïnteresseerd in jouw verhaal; wie ben je, wat drijft jou, waar wil je naar toe. In een persoonlijk gesprek zoeken wij graag met jou naar jouw droombaan. Een baan die bij jouw talenten en ambities past, maar ook bij al je andere wensen.

Onze werkwijze; persoonlijk en betrokken

Ben je door ons benaderd voor een functie of heb je zelf op een bestaande functie gereageerd dan gaan we eerst uitgebreid kennis maken. Mocht het van beide kanten dan een goede match lijken, ga je op gesprek bij onze opdrachtgever. Wij begeleiden je gedurende het gehele traject. Ook na indiensttreding blijven we contact met je houden en zetten we dit uiteraard voort.

Laat ons voor je zoeken! Zoveel functies en soorten bedrijven, wij denken graag met je mee over je vervolgstap in je carrière, waardoor je een weloverwogen stap kunt maken. Want zeg nou zelf … je bent wat je doet!

Top