Volg ons:
0413 - 714 100

DEECOO groeit! We stellen je voor aan Adrie de Groot

Veel vraag naar goed technisch personeel, betekent ook veel werk voor DEECOO! En daarom blijft ons team groeien. Vorige maand kwam Adrie de Groot ons team versterken.

Met plezier stellen we Adrie de Groot aan  je voor:

Adrie de Groot Deecoo Technisch personeel

Adrie de Groot vertelt: “Na een carrière van ruim 20 jaar in de metaalindustrie vond ik het tijd voor een nieuwe wending in mijn professionele leven. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met DEECOO te Veghel. DEECOO is gespecialiseerd in detacheren en werving & selectie van technische talenten. Al snel kwam tijdens mijn intake een interne vacature ter sprake die me erg aansprak. En enkele gesprekken later tekende ik mijn contract als Consultant. Begin mei ging ik aan de slag in een enthousiast team van 9 mensen met ieder hun eigen specialisme.

Tijdens mijn inwerkperiode is het de bedoeling dat ik ervaring op doe met het invullen van de enorme behoefte aan technische medewerkers bij onze relaties. Ondanks dat recruiten een geheel andere tak van sport is dan ik gewend ben, is een voordeel dat ik de ‘taal van metaal’ spreek. 😉 Gelukkig kan ik tijdens mijn inwerkperiode terugvallen op de enorme kennis en ervaring van mijn collega’s. Zij brengen mij snel de kneepjes van dit veelzijdige vak bij. Het is mijn streven om uiteindelijk zeer waardevol te kunnen zijn voor mijn DEECOO collega’s, onze relaties en natuurlijk de kandidaten.”

DEECOO; specialisten in detachering en werving & selectie van technisch personeel

Bij DEECOO in Veghel kun je terecht voor vacatures in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive en meer. We bemiddelen in  alle technische en technisch-commerciële functies op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Andere manier van werken

Wat de manier van werken van het DEECOO Team anders-dan-anders maakt is dat wij mensen bij voorkeur begeleiden naar een vaste baan. We matchen hierbij niet alleen op harde “harde” criteria, maar kijken ook naar de zachte kant. Wat zoek jij in een werkgever? Welke secundaire arbeidsvoorwaarden heeft een werkgever en passen deze ook bij jouw wensen? Misschien wil je doorgroeien in je werk, dan kijken wij of een werkgever je hier ook de mogelijkheden toe geeft. Wij denken echt met je mee en hebben veel kennis van de arbeidsmarkt. Jij blij met een mooie technische job, werkgever blij met een nieuwe medewerker, dan wij pas blij!

Neem gerust contact op: DEECOO Veghel | 0413-714100 | info@DEECOO.nl

 

 

 

Top