Volg ons:
0413 - 714 100

Dé norm voor betrouwbaarheid

Meerdere cao’s hebben als verplichting dat werkgevers die onder deze cao vallen alleen personeel mogen inlenen van bedrijven die het SNA keurmerk hebben. Maar wat houdt dit keurmerk nu precies in?

Het doel van het keurmerk is het kaf van het koren te scheiden en de risico’s van opdrachtgevers en inleners te beperken, de zgn. inleners- en ketenaansprakelijkheid. Bedrijven worden beoordeeld en gecontroleerd op o.a. hun afdrachten en loonbetaling.

Als bedrijf onderwerp je je aan de controles voor het keurmerk, en de audits (2x per jaar!) liegen er niet om. De gehele personeels-, loon-, en financiële administratie wordt aan inspectie onderworpen en getoetst. Het keurmerk geeft in het kort aan dat de zaken op orde zijn.

Al jaren voert DEECOO het SNA keurmerk NEN 4400-1. Trots kunnen we melden dat we in al die jaren een 100% score hebben gehaald. Voor ons een fijne bevestiging dat we inderdaad goed bezig zijn. Voor onze klant echter nog belangrijker; er wordt zaken gedaan met een erkend bedrijf.

Veel inleners selecteren al op basis van het SNA-keurmerk. Bedrijven met een SNA-keurmerk zijn opgenomen in een register. Dit is hier te raadplegen.

DEECOO vindt het belangrijk om eerlijk en transparant zaken te doen. Zowel richting de opdrachtgevers als richting de medewerkers.  Het keurmerk is misschien vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend!

Top