Onderhoudsmonteur

  ElektrotechniekInstallatietechniekWerktuigbouwkunde

Onderhoudsmonteur

Helmond
40
2804
- 3782
Mbo

Duik in de toekomst van het telen van groenten, fruit en kruiden als onderhoudsmonteur in de hypermoderne indoor farm in Helmond! Als onderhoudsmonteur werk je met de nieuwste technieken en houd je alles draaiende, van klimaat- tot elektrosystemen. Van defecte pompen tot gloednieuwe transportbanden—jij bent de sleutel tot een frisse, duurzame oogst. Geniet van een top salaris, een gezellig team van techneuten en een rol in een baanbrekend en uniek concept. Klaar om te groeien? Solliciteer nu!

Dit ga jij doen

Als onderhoudsmonteur krijg je de kans om aan veel verschillende geavanceerde technische installaties in een unieke hightech indoor farm te werken. Deze farm is in 2020 vanaf de grond opgebouwd en werkt op een revolutionaire manier met de nieuwste technieken. Dat wordt vaker gezegd, maar hier is het echt! Omdat alles nieuw is en goed onderhouden, kom je terecht in een schone en nette omgeving. Jouw werk bestaat uit een breed takenpakket: je gaat werken aan luchtbehandelingsunits, koel- en verwarmingssystemen, pompen, kleppen en diverse irrigatieapparatuur. Ook werk je met transportbanden, gewashandlingsrobots, geautomatiseerde systemen, PLC’s, elektrische componenten, sensoren, warmtepompen, compressoren en andere industriële apparatuur.

Verder ben je bezig met

  • Het inspecteren van installaties om te checken of alles nog topfit is en het uitvoeren van correctief onderhoud wanneer dat nodig is.
  • Storingen opsporen, reparaties en modificaties uitvoeren en overleggen met je leidinggevende over de slimste aanpak.
  • Assisteren bij het in bedrijf stellen en testen van gloednieuwe apparatuur en zorgen voor heldere en gedetailleerde rapportages van je werk.
  • De R&D-afdeling een handje helpen bij het ontwikkelen van gave werktuigbouwkundige projecten en prototypes voor spannende wetenschappelijke doorbraken.
  • De werkplaats netjes en veilig houden door je gereedschappen en machines in topvorm te houden volgens de regels.

Dit bieden wij jou

Je komt te werken aan een super innovatief project bij een groeiend indoor farm bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit betekent dat je mee kunt bouwen aan de toekomst van duurzame landbouw. De werkplek is bijzonder en uitdagend, met veel ruimte voor samenwerking en korte lijnen met je collega’s. Samen beslis je dingen en pak je projecten op. Ze vinden het ook belangrijk om goed voor elkaar te zorgen en een persoonlijke benadering te hebben.

Je kunt rekenen op

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.804,48 tot € 3.782,06,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en kunde.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform bedrijfsreglement.
  • Mogelijkheden voor (interne) opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen.
  • 25,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer.
  • Leuke bedrijfsuitjes en activiteiten met het gehele bedrijf.

Dit ben jij

Je hebt geen probleem met zelfstandig werken en weet storingen snel op te lossen. Problemen aanpakken is voor jou geen uitdaging, maar een kans om te laten zien wat je kunt. Je zorgt ervoor dat alles soepel loopt en bent altijd bezig met het vinden van slimme oplossingen. Je werkt netjes en gestructureerd en dat merk je aan de manier waarop je alles aanpakt.

Verder

  • Een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau 3 of hoger als monteur of andere relevante werkervaring (automotive, industrieel, tuinbouw).
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als monteur of in een andere technische omgeving.
  • Je kunt goed Nederlands en Engels praten en schrijven.
  • Je bent bereid om één week per maand op oproepbasis beschikbaar te zijn voor storingen.

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een baanbrekende hightech indoor farm in Helmond: een pionier in de agrarische sector die in 2020 volledig is opgebouwd door een team van eigen ingenieurs en technici. Deze farm is echt uniek in de agrarische wereld, met hun eigen ontwikkelde supermoderne technologieën voor alles van klimaatregeling tot automatisering. Hier worden de nieuwste snufjes toegepast voor het kweken van groente, fruit en kruiden, wat zorgt voor topkwaliteit producten die niet alleen beter smaken, maar ook duurzamer zijn dan bij traditionele teelt.

In deze groeiende start-up krijg je de kans om mee te bouwen aan een groenere toekomst. Je werkt in een omgeving waar samenwerking en innovatie voorop staan en waar elke medewerker een sleutelrol speelt in het behalen van grote doelen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe zaadvariëteiten tot het onderhouden van de allerlaatste apparatuur.

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe Onderhoudsmonteur?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Marc Scheepjens via 06 23 93 28 50, of stuur een mailtje naar mscheepjens@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Marc Scheepjens

Commercieel Directeur

06 23 93 28 50

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)