Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde

  Werktuigbouwkunde

Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde

Eindhoven
32
- 38
3160
- 4486
Mbo

Als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde ben jij het eerste aanspreekpunt op diverse projecten, zoals bij zorginstellingen en kantoren. Je coördineert, plaatst installaties, test systemen en motiveert je team om topresultaten te behalen. Je draait je hand niet om voor verantwoordelijkheid en slimme technische oplossingen. Met volop groeikansen, een aantrekkelijk salaris, bonusregeling en 38 vrije dagen, zorg je ervoor dat je niet alleen werkt, maar ook geniet van je successen!

Dit ga je doen

Als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde heb jij de verantwoordelijkheid over de montage van werktuigbouwkundige installaties bij verschillende opdrachtgevers. Samen met leerling- en (1e) monteurs, waar jij de leiding over hebt, zorg je voor een soepel verloop van de projecten. Je klanten zijn divers: van zorginstellingen en hogescholen tot datacenters en kantoren.

Jij werkt zelf mee aan de installatie en oplevering van (soms complexe) installaties, coördineert de werkzaamheden, houdt toezicht en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen aan je collega’s. Alles gebeurt uiteraard volgens de veiligheidsvoorschriften en KAM-procedures, en jij zorgt dat je team die ook strikt volgt.

Een greep uit de projecten: je installeert luchtbehandelingssystemen in een ziekenhuis op Eindhoven, controleert of monteurs veilig werken tijdens het plaatsen van HVAC-systemen op daken, of legt leidingen aan voor een hightech koelsysteem in een datacenter in Den Bosch. Geen project is hetzelfde, en dat maakt jouw werk zo uitdagend.

In deze rol als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde werk je nauw samen met twee werkvoorbereiders, een projectleider en op de bouwplaatsen. Je houdt de lijntjes kort en leveren de klantgerichte service waar dit bedrijf om bekendstaat. Financieel, technisch én kwalitatief ga je voor het beste resultaat.

Of je nou op een bouwplaats of in een datacenter staat, jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd blijft en altijd voor het beste resultaat gaat. Als leidinggevend monteur krijg je de ruimte om klantverwachtingen keer op keer te overtreffen. Je stuurt aan, denkt mee en springt zelf bij waar nodig.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Leidinggeven aan je team monteurs en meewerken waar nodig;
  • Opnames doen bij de klant voor calculatie en werkvoorbereiding;
  • Administratie bijhouden van een project;
  • Problemen ter plekke oplossen met je team.

Dit bieden wij jou

Ga aan de slag als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde en werk aan vette projecten door heel Brabant! Je krijgt een compleet uitgeruste servicebus, zodat je altijd klaar bent voor de klus. Mis je iets? Geen stress, ze zorgen dat het meteen bij je komt, zodat jij door kunt knallen!

Bij dit bedrijf sta jij centraal. Ze investeren in jouw groei, zowel technisch als persoonlijk. Je krijgt de ruimte om op jouw manier leiding te geven en te laten zien wat je kunt. De projecten zijn lekker divers en uitdagend, met toffe klanten en teams vol technische vakkennis die samen bijna alles kunnen fiksen.

Je kunt rekenen op

  • Een salaris tussen de €3.160 en €4.485 bruto per maand (40 uur), afhankelijk van je ervaring. En daar bovenop een dikke bonus dankzij de winstdelingsregeling;
  • Een uitgeruste servicebus, altijd klaar voor actie;
  • Goed gereedschap: alles wat je nodig hebt om je werk strak af te leveren;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen om lekker bij te komen;
  • Een uitstekende pensioenregeling via het Pensioenfonds Metaal, waarbij twee-derde van de premie voor je wordt betaald;
  • Volop mogelijkheden voor opleidingen en doorgroeien binnen een grote organisatie;
  • Een uitgebreid inwerkprogramma en leuke introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen;
  • Mooie kortingen op diverse diensten en producten, zoals korting bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ.

Dit ben jij

Jij bent als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde iemand die houdt van afwisseling en telkens nieuwe technische uitdagingen aangaat. Je stuurt graag een team aan en zorgt ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren. Het geeft je energie om je kennis over te dragen aan jonge monteurs en ze beter te maken in hun vak. Je staat stevig in je schoenen en pakt door, ook als er onder druk gewerkt moet worden. Kortom, jij weet wat er nodig is om samen met je team topresultaten neer te zetten!

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde Mbo 4 Werktuigbouwkunde;
  • Enkele jaren relevante werkervaring, waarvan 5 jaar als eerste monteur;
  • Een geldig VCA-VOL certificaat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Word, Excel en Outlook.

Hier ga je werken

Jij gaat als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde aan de slag bij een grote speler in technische dienstverlening, die alles van installatietechniek tot smart buildings dekt. Dit bedrijf behoort tot de top van Nederland en biedt je de kans om aan spannende en veelzijdige projecten te werken.

Op de vestiging in Eindhoven, dé specialist in gebouwgebonden techniek, werk jij samen met een team van 67 enthousiaste professionals. Hier krijg je de volledige verantwoordelijkheid van realisatie tot beheer en onderhoud. Je komt terecht in een vooruitstrevende en collegiale omgeving waar klanttevredenheid en een positieve werkcultuur centraal staan. Elk project is een echte team-effort, en je krijgt volop ruimte om mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Bij elk project streef je samen met je collega’s naar een duurzame relatie met de klant en een steeds beter resultaat.

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Marc Scheepjens via 06 23 93 28 50, of stuur een mailtje naar mscheepjens@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Marc Scheepjens

Commercieel Directeur

06 23 93 28 50

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)