Bedrijfswagenmonteur

  Automotive

Bedrijfswagenmonteur

Tilburg
40
2400
- 4000
Mbo werk- of denkniveau

Begin je dag als bedrijfswagenmonteur in Tilburg met een hecht team, waar je samen werkt aan het onderhoud en reparaties van bedrijfswagens, trailers en vrachtwagens. Geen dag is hetzelfde, van geplande keuringen tot onverwachte reparaties. Met veel afwisseling, moderne technieken en volop kansen om jezelf te ontwikkelen, ben jij de drijvende kracht achter onze betrouwbare service!

Dit ga jij doen

Jij gaat als bedrijfswagenmonteur samen met jouw collega’s op jouw vestiging in Tilburg, onderhoud en reparaties uitvoeren aan bedrijfswagens, trailers en vrachtwagens. Jij begint jouw dag lekker met kopje koffie en neemt met de voorman de dag door. De eerste geplande afspraken staan al klaar en er zullen nog wel wat tussentijdse reparaties of onderhoudsklussen bijkomen. Voor jou staat er vandaag een apk-keuring en een reparatie aan de ruitenwissers op de planning. Mocht er nog tijd over zijn spring jij bij waar nodig. Hierna ga jij naar huis en heb jij, jouw pieperdienst, wellicht krijg jij nog wel een avontuurlijke oproep die je meteen gaat oplossen. Daarbij heb jij de nieuwste gereedschappen en technieken tot je beschikking. Samen met je collega’s houden jullie het gas erop.

Daarnaast voer je de volgende werkzaamheden uit

  • Apk- en tacho keuringen;
  • Reparaties en onderhoud aan bedrijfswagens, trailers en vrachtwagens;
  • Avontuurlijke 24-uurs pieperdiensten.

Dit bieden wij jou

Als bedrijfswagenmonteur vind je gezellige open sfeer in de werkplaats waarbij de lijntjes kort zijn. De relatief jonge organisatie blijft zich volop ontwikkelen en wordt door eigen medewerkers omschreven als een hele fijne club met gedreven mensen. Hiernaast zorgen zij voor doorgroeikansen en hebben een nuchtere, professionele houding, waarbij ze altijd de klant helpen en oog hebben voor ieders sterke kanten.

Je kunt rekenen op

  • Een startsalaris tussen de € 2400 – € 4000 op basis van kennis en ervaring en een full time dienstverband;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 atv dagen die jij of kan opnemen of kan laten uitbetalen;
  • Een standaard vergoeding van € 17,10 per pieperdienst, als er een oproep is zal dit worden uitgekeerd als overuren;
  • Uitzicht op vast dienstverband;
  • Trainingen en cursussen om up to date te blijven en je papieren ook;
  • Personeelsfeest en soms ook teamuitjes.

Dit ben jij

Jij bent als bedrijfswagenmonteur de rots in de branding die zorgt dat gestrande chauffeurs weer op pad kunnen gaan. Geen storing is te gek voor jou, met jouw kennis en ervaring los jij dit op. Jij bent leergierig waardoor je ook alle nieuwe kneepjes van het vak door cursussen en trainingen leert kennen. Hiernaast herken jij jezelf in de volgende steekwoorden; nuchter, collegiaal, passie voor techniek en trucks.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding, het liefst in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfsautotechniek/vrachtwagentechniek;
  • Aangevuld met APK1, APK2 en/of tachograaf bevoegdheid of de bereidheid om dit te halen;
  • De bereidheid en flexibiliteit om af en toe 24-uur pieperdienst te doen.

Hier ga je werken

Je gaat als bedrijfswagenmonteur werken bij een superleuk en gedreven team dat gespecialiseerd is in de verkoop, reparatie en onderhoud van complete wagenparken voor verschillende bedrijven. Samen met hun partners zorgen ze ervoor dat trailers, aanhangers en ander materieel altijd in topconditie blijven. Met meerdere locaties in West- en Midden-Brabant groeit dit bedrijf nog steeds door!

Bij deze jonge en dynamische organisatie gebeurt altijd wel iets. Er wordt hard gewerkt in een informele, gezellige sfeer waar iedereen elkaar makkelijk weet te vinden. Successen worden samen gevierd en zowel klanten als collega’s worden hier enorm gewaardeerd. Professionaliteit, collegialiteit en werkplezier staan hier voorop, en samen blijf je vol gas vooruitgaan!

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe Bedrijfswagenmonteur?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Fréderique van Heumen via 06-24 57 01 07, of stuur een mailtje naar fvanheumen@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Fréderique van Heumen

Senior Accountspecialist

06 24 57 01 07

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)