Projectleider Elektrotechniek

  Elektrotechniek

Projectleider Elektrotechniek

Eindhoven
32
- 38
3450
- 5810
Hbo

Heb jij passie voor het realiseren van uitdagende elektrotechnische projecten en neem jij graag de leiding? Als projectleider in Eindhoven zorg je dat alles op rolletjes loopt, van start tot oplevering. Jij geeft sturing aan innovatieve projecten in diverse sectoren, zoals zorg, datacenters en onderwijs en zorgt ervoor dat alles volgens planning en budget verloopt. Overzicht houden, uitdagingen aangaan en resultaat behalen? Dat is waar jij energie van krijgt!

Dit ga je doen

Als projectleider elektrotechniek ben jij de drijvende kracht achter het succes van elk project: jij zorgt dat elk complex elektrotechnisch project tot een succes wordt gebracht. Of het nu gaat om zorginstellingen, datacenters of onderwijsgebouwen, jij hebt het overzicht en stuurt elk detail bij. Vanaf de aanvraag tot de laatste schroef: jij hebt de touwtjes in handen. Slimme verlichtingssystemen in kantoorpanden of complexe infrastructuur in datacenters? Jij en je team maken elk project succesvol, voor klanten zoals Amphia, PMC Utrecht, Rijnstate, SMK, Avans, TU/e en Waalboog.

Je werkt als projectleider elektrotechniek nauw samen met diverse disciplines en zorgt dat veiligheidsvoorschriften en KAM-procedures strikt worden nageleefd. Deadlines en budgetten houd je strak onder controle. Jij weet precies wat nodig is om van elke uitdaging een succes te maken en streeft altijd naar maximale klanttevredenheid.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Aanvragen, ontwerpen en begrotingen beoordelen en omzetten naar concrete plannen;
  • Werkbegrotingen opstellen en de verantwoordelijkheid dragen voor het gehele traject, van ontwerp tot oplevering;
  • Kosten bewaken, rapporteren aan het management, deelnemen aan bouwvergaderingen, klantrelaties onderhouden en kwaliteit waarborgen.

Dit bieden wij jou

Dit bedrijf zet de kracht van hun medewerkers centraal en investeert volop in jouw ontwikkeling. Je krijgt als projectleider elektrotechniek de ruimte om te groeien, zowel technisch als persoonlijk en jezelf continu te verbeteren. Hier krijg je de vrijheid om projecten op jouw manier aan te pakken, met volop mogelijkheden om je leiderschap te tonen. De projecten zijn divers en uitdagend, met fijne klanten en teams vol technische kennis die samen (bijna) alles mogelijk maken.

Je kunt rekenen op

  • Een bruto maandsalaris van €3.450 tot €5.810,- op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een comfortabele leaseauto;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een goede pensioenregeling, waarbij twee-derde van de premie door dit bedrijf wordt betaald;
  • Mogelijkheden voor (interne) opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een uitgebreid onboardingstraject en leuke introductieactiviteiten;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en onvergetelijke personeelsuitjes.

Dit ben jij

Jouw leiderschapskwaliteiten zorgen voor een productieve samenwerking, het optimaliseren van processen en een succesvolle oplevering op alle fronten: op tijd, binnen budget en van hoge kwaliteit. Jij bent als projectleider elektrotechniek pas tevreden als de klant dat ook is. Met jouw ondernemende geest en communicatieve vaardigheden weet je jouw projectteam te motiveren en te leiden.

Verder

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de installatietechniek en kennis van NEN1010;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Hier ga je werken

Jij gaat als projectleider elektrotechniek aan de slag bij een grote speler in technische dienstverlening, die alles van installatietechniek tot smart buildings dekt. Dit bedrijf behoort tot de top van Nederland en biedt je de kans om aan spannende en veelzijdige projecten te werken.

Op de vestiging in Eindhoven, dé specialist in gebouwgebonden techniek, werk jij samen met een team van 67 enthousiaste professionals. Hier krijg je de volledige verantwoordelijkheid van realisatie tot beheer en onderhoud. Je komt terecht in een vooruitstrevende en collegiale omgeving waar klanttevredenheid en een positieve werkcultuur centraal staan. Elk project is een echte team-effort, en je krijgt volop ruimte om mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Bij elk project streef je samen met je collega’s naar een duurzame relatie met de klant en een steeds beter resultaat.

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe Projectleider Elektrotechniek?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Marc Scheepjens via 06 23 93 28 50, of stuur een mailtje naar mscheepjens@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Marc Scheepjens

Commercieel Directeur

06 23 93 28 50

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)