R&D Monteur

  ElektrotechniekWerktuigbouwkunde

R&D Monteur

Veghel
32
- 40
3200
- 4500
Mbo

Als R&D monteur in Veghel sta je eersterangs als het gaat om nieuwe ontwikkelingen omtrent de montage, de opbouw en het bouwproces van (elektrische) grondverzetmachines. Natuurlijk ben jij de eerste die prototypes gaat afmonteren! Op de afdeling Research & development (R&D) kan daarnaast iedereen op jouw kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek vertrouwen. Je gaat aan de slag bij de koploper in elektrische grondverzetmachines met grote ambities.

Dit ga jij doen

Als R&D-monteur ben je niet alleen verantwoordelijk voor de montage en afbouw van grondverzetmachines, maar denk je ook mee over de ontwikkeling en een efficiënt bouwproces.  Je onderzoekt de beste manieren voor het aanleggen van kabelbomen, hydraulische slangen, opbouwen van accu’s en efficiënte (op)bouwprocessen. Daarnaast monteer en installeer je alle machine componenten waarbij jouw kennis van hydrauliek, koeltechniek en elektrotechniek goed van pas komen. Jij bent vanaf het begin betrokken bij uitdagende ontwikkelprojecten en je werkt samen met het R&D team voor het beste resultaat als het gaat over vernieuwing, efficiëntie en verbeteringen.

Ook ben je verantwoordelijk voor :

  • Het feedback geven tijdens overleggen over de best mogelijke oplossingen tijdens de bouw van het prototype, en verwerk je dit ook administratief op een goede manier;
  • Het documenteren van de bouw van de machine met bijbehorende werkinstructies.

Dit bieden wij jou

Je komt als R&D-monteur terecht op een plek waar het prettig moet voelen om te werken. Dat betekent dat er een goede sfeer heerst, iedereen ambitieus is, en er is nagedacht over de veiligheid van de werknemers. Natuurlijk beschik je ook over goed gereedschap om je werk uit te kunnen voeren. Tijdens je werkzaamheden bevind je je in een moderne, schone en nette hal met alle benodigde faciliteiten. De functie bied je diverse uitdagingen en veel afwisseling. Geen dag zal het zelfde zijn!

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een bruto salaris tussen de € 3.200 en € 4.500 per maand;
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (die maandelijks worden uitbetaald);
  • Kilometervergoeding van €0.23 per kilometer;
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;
  • Meerdere uitjes verdeeld over het hele jaar, zo gaan ze meerdere keren per jaar met het team iets leuks doen en organiseren ze jaarlijks een gezellige familiedag, zomer- en winterborrel.

Dit ben jij

Met jouw twee rechterhanden weet je als R&D-monteur precies hoe grondverzetmachines correct moeten worden opgebouwd. Hiervoor is een scherp oog voor detail natuurlijk onmisbaar en werk je nauwkeurig en gestructureerd. Bovendien ben je een teamspeler waar geen uitdaging te groot voor is en anderen helpt om gezamenlijke doelen te bereiken.

Daarnaast:

  • Heb je een mbo werk en denkniveau en een opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde;

Als je niet helemaal aan het profiel voldoet, maar toch denkt dat deze baan goed bij je past, horen wij graag van je.

  • Heb je ruime ervaring en ruime kennis op het gebied van pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé specialist in het leveren van op maat gemaakte in grondverzetmachines die optimaal presteren volgens de specifieke wensen van de klant. Het complete team werkt dagelijks aan het stap voor stap opbouwen van complete machines. Daarnaast bieden ze expertise in het oplossen van storingen, het gereedmaken van machines, het verzorgen van demonstraties, het selecteren van de juiste onderdelen en het verstrekken van waardevol advies, altijd met de klant centraal in hun aanpak. Het bedrijf heeft een sterke focus op elektrische machines.

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe R&D Monteur?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Frederique van Heumen via 06-24 57 01 07, of stuur een mailtje naar fvanheumen@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Frederique van Heumen

Senior Accountspecialist

06 24570107

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)