Meewerkend Voorman

  ElektrotechniekWerktuigbouwkunde

Meewerkend Voorman

Eindhoven
40
3258
- 3879
Mbo werk- of denkniveau

Jij werkt graag met alle soort technieken én wil bijdragen aan een duurzamere toekomst!  Als meewerkend voorman in Eindhoven krijg je de kans om jouw elektrotechnische skills volledig te benutten. Je stuurt een team monteurs aan, speelt zelf een actieve rol in het onderhoud en optimaliseert de machines. Samen werk je aan een innovatief en efficiënt productieproces met plantaardige grondstoffen.

Dit ga jij doen

Als meewerkend voorman ben jij de sleutel tot het onderhoud in de fabriek. Jij stuurt een team van 10 monteurs aan en werkt zelf ook lekker mee. Je denkt in oplossingen, houdt de voortgang en kwaliteit in de gaten, en springt bij waar nodig. Zelf ben je ook bezig met onderhoud aan machines en apparatuur, waarbij je zo’n 70% van de tijd elektrotechnisch werk doet en 30% mechanisch. Storingen opsporen, repareren, en het verbeteren van machines en besturingssystemen zie je als een mooie uitdaging.

Daarnaast:

  • Werk je samen met de Besturingstechnicus om de kennis in het team op peil te houden. Jij bent het aanspreekpunt en rapporteert aan de Maintenance Manager;
  • Los je niet alleen storingen op, maar analyseer je ook de oorzaak om herhaling te voorkomen;
  • Beheer je de elektrotechnische installaties volgens NEN 1010 en NEN 3140, en heb je contact met leveranciers;
  • Kom je met ideeën om processen en installaties nog beter te maken.

Dit bieden wij jou

Je gaat als meewerkend voorman werken in een werkomgeving waarin de lijnen kort zijn en samenwerking met collega’s centraal staat. Beslissingen worden gezamenlijk genomen en projecten worden samen opgepakt en gerealiseerd. Bovendien wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke benadering, waarbij goed voor elkaar gezorgd wordt.

Verder kun je als meewerkend voorman rekenen op:

  • Een bruto salaris tussen de €3258,- en €3879,- bij een fulltime dienstverband (exclusief vakantiegeld).
  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
  • 29 vakantiedagen die je naar eigen inzicht kunt indelen.
  • Korting op een sportabonnement bij een sportschool naar keuze.
  • Teamuitjes, van borrels tot kerstfeestjes en meer.
  • Een goed pensioen, korting op je aanvullende verzekering, en nog veel meer.

Dit ben jij

Als meewerkend voorman steek jij zelf de handen graag uit de mouwen én zorg jij ervoor dat het team lekker draait. Structuur en efficiëntie? Daar ga jij voor. Jij houdt het overzicht, ook als het druk is, en lost technische problemen op alsof het niets is. Je bent iemand die het team motiveert en vooruit helpt. zelfstandig werken zit in je bloed, en met jouw enthousiasme en aanpak zorg je dat alles soepel loopt.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding minimaal mbo-niveau 4 in Mechatronica, Elektrotechniek of een gelijkwaardige opleiding;
  • Enkele jaren ervaring met elektrotechnische werkzaamheden en/of in de procesindustrie/machinebouw.
  • Je bent bereid om af en toe een consignatiedienst te draaien;
  • Heb je affiniteit met PLC’s, besturingstechniek en kun je goed analyses maken? Mooi meegenomen!

Hier ga je werken

Jij gaat als meewerkend voorman werken bij een organisatie in Eindhoven die gespecialiseerd is in het klantgericht ontwikkelen en produceren van folies van plantaardige grondstoffen. Hoewel ze in de eerste decennia voornamelijk producten voor de tabaksindustrie hebben vervaardigd, hebben ze hun horizon verbreed en richten ze zich steeds meer op andere sectoren, waaronder de levensmiddelenindustrie.

Wat dit bedrijf uniek maakt, is hun nauwe samenwerking met klanten om unieke producten te ontwikkelen voor nieuwe toepassingen. Ze geloven sterk in de kracht van co-creatie en innovatie, en werken hand in hand met hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te creëren die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Maar het draait niet alleen om werk bij hen. Ze hechten veel waarde aan het welzijn en de tevredenheid van hun medewerkers. Naast het bieden van uitdagende projecten en groeimogelijkheden, creëren ze een plezierige werkomgeving met leuke uitjes, gezellige borrels en een hecht teamgevoel. Bij hen ben je niet alleen een werknemer, maar ook een gewaardeerd lid van hun familie.

Dit doet DEECOO voor jou

Thuis voelen in jouw nieuwe baan en alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt om succesvol te zijn, wij zorgen ervoor. Bij DEECOO begrijpen we dat werken meer is dan alleen maar een salaris verdienen, daarom kijken we naar jouw kwaliteiten en wensen. Door de persoonlijke benadering zijn wij namelijk niet zomaar een bemiddelaar, wij zijn jouw partner op weg naar succes.

Word jij onze nieuwe Meewerkend Voorman?

Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Bel of app voor meer informatie met Just van de Vondervoort via 06 10 71 56 59, of stuur een mailtje naar jvandevondervoort@deecoo.nl . In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Just van de Vondervoort

Sales Consultant

06 10 71 56 59

Solliciteer op deze functie

    Voornaam*

    Achternaam*

    Woonplaats*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Upload je CV (niet verplicht)